Hírek

A legjobb százban a Fehérvár Travel


Posted by on 10:02 in Kiemelt, Újdonság | A legjobb százban a Fehérvár Travel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legjobb százban a Fehérvár Travel

Második alkalommal állt a Fehérvár Hangja tehetségei mellé a Fehérvár Travel, a verseny győztese 200 ezer forintos utazási utalványt vehetett át fődíjként a decemberben rendezett döntő eredményhirdetésén.

Bővebben...

Fehérvár Hangja 2019-ben: Kovács Aliz


Posted by on 00:06 in Gyorshír, Kiemelt, Újdonság | Fehérvár Hangja 2019-ben: Kovács Aliz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fehérvár Hangja 2019-ben: Kovács Aliz

Nagyszabású showműsor keretében dőlt el vasárnap este, hogy Kovács Aliz lett Fehérvár Hangja 2019-ben. A második helyet Matern Vanda nyerte el, a harmadik helyezést pedig Nagy Gréta érdemelte ki.

Bővebben...

Ismerkedjenek meg döntőseinkkel!


Posted by on 18:30 in Kiemelt, Újdonság | Ismerkedjenek meg döntőseinkkel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ismerkedjenek meg döntőseinkkel!

A Fehérvár Hangja mai fináléjában döntőseink rövid kisfilmekkel mutatkoznak be. A filmekben elmondják, honnan érkeztek, mivel foglalkoznak, miért jelentkeztek a versenyre és milyen távolabbi terveik vannak az ének, a zene terén. A filmek a döntő ideje alatt folyamatosan jelennek meg Youtube-csatornánkon és honlapunk „Videók” című oldalán, a fiatalok fellépési sorrendjében.

Bővebben...

Közeledik a verseny döntője


Posted by on 15:05 in Kiemelt, Újdonság | Közeledik a verseny döntője bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Közeledik a verseny döntője

A héten véget ér a város és a megye idei zenei tehetségkutatója: december 8-án, vasárnap a Vörösmarty Színházban eldől, ki lesz Fehérvár Hangja 2019-ben. A nagyszabású showműsorban fellép az előző verseny győztese, Ferenczy-Nagy Bogi is.

Bővebben...

A döntősök vacsorája


Posted by on 00:41 in Kiemelt, Újdonság | A döntősök vacsorája bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A döntősök vacsorája

Smink- és frizurapróba, saját és közös dalok, táncok gyakorlása – finisbe fordult a Fehérvár Hangja 12 legjobb énekesének felkészülése. A fiatalok a Hotel Platánban töltötték a szombatot, ahol este a döntősök vacsorája zárta a napot.

Bővebben...

„Fontos, hogy jól érezd magad a ruhában”


Posted by on 21:17 in Gyorshír, Kiemelt, Újdonság | „Fontos, hogy jól érezd magad a ruhában” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

„Fontos, hogy jól érezd magad a ruhában”

Öltözködési tanácsok és énekpróba – a szombat nap sem telt tétlenül a 12 döntős számára. A Művészetek Házában Szabó Mira Emma stylist és Vörös Janka jazz énekesnő várta az énekeseket a mentornapon.

Bővebben...

Felkészülés a döntőre


Posted by on 21:05 in Kiemelt, Újdonság | Felkészülés a döntőre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Felkészülés a döntőre

Utolsó szakaszához érkezett az idei Fehérvár Hangja: stábunk és versenyzőink a döntőre készülnek. A fiatal énekesek hetei most elég zsúfoltak lesznek, szinte minden nap tartogat számukra valamilyen feladatot.

Bővebben...

A zsűri döntött, megvannak a finalisták


Posted by on 18:16 in Kiemelt, Újdonság | A zsűri döntött, megvannak a finalisták bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A zsűri döntött, megvannak a finalisták

A Fehérvári Civil Központban rendezték meg szombaton az ötödik Fehérvár Hangja tehetségkutató elődöntőjét. A zsűri dolga most sem volt egyszerű, a 24 tehetség jól szerepelt ebben a fordulóban is.

Bővebben...

Megvannak a döntősök


Posted by on 17:00 in Gyorshír | Megvannak a döntősök bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megvannak a döntősök

A zsűri, Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Szakács Gergő és Vörös Tamás megfelezte az idei Fehérvár Hangja mezőnyét, vagyis megszületett a döntésük arról, ki volt ma a legjobb tizenkét versenyző. Akik a város és a megye zenei tehetségkutatójának döntőjébe kerültek: Bérces Molli, Cservenák Marianna, Eszes Nina, Gyánó Huba, Isaacs Thomas, Kovács Aliz, Kovács Szabolcs, Matern Vanda, Morvai Anna, Nagy Gréta, Papp Rebeka és Sáska Maja.

Bővebben...

Már a legjobb tizenkettőt keressük


Posted by on 11:05 in Újdonság | Már a legjobb tizenkettőt keressük bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Már a legjobb tizenkettőt keressük

Popslágerek, rockballadák, régi klasszikusok csendülnek fel a Fehérvár Hangja elődöntőjében. A huszonnégy versenyző november 9-én, szombaton 10 órától a Fehérvári Civil Központ színháztermében áll a közönség és a zsűri, Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Szakács Gergő és Vörös Tamás elé.

Bővebben...