Hírek

Ha páratlan év, akkor Fehérvár Hangja!


Posted by on 08:45 in Kiemelt, Újdonság | Ha páratlan év, akkor Fehérvár Hangja! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha páratlan év, akkor Fehérvár Hangja!

Nyolc éve, 2011-ben volt az első, a kétévente megrendezett versenyek sorában az idei lesz az ötödik: jövő hétfőn, július 22-én indul és szeptember 9-ig tart az online jelentkezési időszak a legújabb Fehérvár Hangja tehetségkutatóra.

Bővebben...

Párizsban járt Fehérvár Hangja


Posted by on 08:01 in Kiemelt, Újdonság | Párizsban járt Fehérvár Hangja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Párizsban járt Fehérvár Hangja

A tavalyi Fehérvár Hangja tehetségkutató verseny fődíjaként párizsi utazást nyert Ferenczy-Nagy Boglárka, akit élményeiről kérdeztünk, de persze arról is beszélgettünk a jövőre maturáló tehetséges diáklánnyal, mi minden történt vele az elmúlt hónapokban.

Bővebben...

Igazi közönségsiker volt a döntő


Posted by on 09:53 in Kiemelt, Újdonság | Igazi közönségsiker volt a döntő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Igazi közönségsiker volt a döntő

Tizenkét tehetséges énekes lépett a közönség elé a Fehérvár Hangja szombati döntőjében a Vörösmarty Színházban. A szórakoztató, nagyon látványos színpadi show végén végén Ferenczy-Nagy Boglárkát hirdette ki győztesként a zsűri.

Bővebben...

Fehérvár Hangja 2017: Ferenczy-Nagy Bogi


Posted by on 00:57 in Kiemelt, Újdonság | Fehérvár Hangja 2017: Ferenczy-Nagy Bogi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fehérvár Hangja 2017: Ferenczy-Nagy Bogi

Fehérvár Hangja 2017-ben 17 éves székesfehérvári gimnazista, Ferenczy-Nagy Boglárka, aki egy retró dallal, 4 Non Blondes What’s up című számával nyűgözte le a zsűrit – és nem mellesleg a közönséget is: a dal előadása után többen állva tapsoltak a későbbi győztesnek.

Bővebben...

Közeledik a finálé


Posted by on 07:56 in Újdonság | Közeledik a finálé bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Közeledik a finálé

December 9-én, szombaton a Vörösmarty Színházban eldől, ki lesz Fehérvár Hangja 2017-ben. A döntő sztárvendége Takács Nikolas lesz, és fellép az előző verseny győztese, Zabos Regina is.

Bővebben...

Miért szeretnék nyerni?


Posted by on 20:55 in Újdonság | Miért szeretnék nyerni? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Miért szeretnék nyerni?

Megjelent a FehérVár magazin új száma, amelyben 12 videót is találnak döntőseinkkel :) A videók Youtube-csatornánkon és honlapunk „Videók” menüpontjában is elérhetőek.

Bővebben...

Közönségszavazás


Posted by on 00:06 in Újdonság | Közönségszavazás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Közönségszavazás

Elindult a voksolás: szavazzon, hogy kedvence legyen a verseny közönségdíjasa! A szavazatokat december 8., péntek éjfélig várjuk.

Bővebben...

Egy délután a mentorokkal


Posted by on 23:11 in Kiemelt, Újdonság | Egy délután a mentorokkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy délután a mentorokkal

Saját döntős és közös dalaikat próbálták, döntős produkciójuk felépítését, színpadi jelenlétüket csiszolgatták mentoraik segítségével a Fehérvár Hangja döntősei ma délután a Lakeside Hotelben. A tizenkét versenyző este közös vacsorán vett részt, amelynek Cser-Palkovics András polgármester is vendége volt.

Bővebben...

Tánclépésben a döntő felé


Posted by on 20:20 in Kiemelt, Újdonság | Tánclépésben a döntő felé bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tánclépésben a döntő felé

A stylisttal való találkozás, a ruhapróbák, a színpadi megjelenés előkészítése után pénteken a Művészetek Háza tükrös termében a tánctudásukat mutathatta meg a tizenkét döntős: Rovó Tamás koreográfus várta őket ismerkedésre és gyakorlásra.

Bővebben...

Forognak a kisfilmek


Posted by on 20:52 in Kiemelt, Újdonság | Forognak a kisfilmek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Forognak a kisfilmek

Elindult a Fehérvár Hangja döntőseinek mentorhete, szinte minden nap tartogat valamilyen feladatot a fiatal énekesek számára. Ma például forgatáson és ruhapróbán is jártak.

Bővebben...