Hírek

Nemzetközi versenyre készül Zabos Regina


Posted by on 21:18 in Kiemelt, Újdonság | Nemzetközi versenyre készül Zabos Regina bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nemzetközi versenyre készül Zabos Regina

Érzelemmel teli, nagy ívű slágerrel lett Fehérvár Hangja 2015-ben Zabos Regina, akinek pályája azóta is felfelé ível – napokkal az idei Fehérvár Hangja verseny meghirdetése előtt például megnyerte az I. Golden Voice Hungary Országos Énekversenyt pop kategóriában.

Bővebben...

Kerülj Te reflektorfénybe!


Posted by on 01:21 in Kiemelt, Újdonság | Kerülj Te reflektorfénybe! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kerülj Te reflektorfénybe!

Elindult a jelentkezés a Fehérvár Hangja 2017 versenyre: immáron negyedszer keressük a Fejér megyében élő, vagy itt tanuló legtehetségesebb énekest. A verseny fődíja a rangos „Fehérvár Hangja” cím, amit a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Fehérvár Travel jóvoltából partnerével Párizsba utazhat.

Bővebben...

Életre szóló élményeket szerzett


Posted by on 18:16 in Kiemelt, Újdonság | Életre szóló élményeket szerzett bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Életre szóló élményeket szerzett

Tulipán, szélmalom, fapapucs – ilyen dolgok jutnak az ember eszébe Hollandiáról, de Zabos Regina, a 2015-ös Fehérvár Hangja verseny győztese a fődíjként szolgáló utazás során a szokásos célpontok mellett olyan helyekre is eljuthatott, ahova a turisták nem.

Bővebben...

Jazz mindenkinek


Posted by on 23:58 in Újdonság | Jazz mindenkinek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jazz mindenkinek

Augusztus 9-11. között rendezik meg a 3. Alba Regia Fesztet Székesfehérvár belvárosában. A jazzfesztiválon önálló Fehérvár Hangja színpad is lesz, ahol legutóbbi versenyünk döntősei lépnek fel.

Bővebben...

Vígjátékot választott a győztes


Posted by on 18:55 in Újdonság | Vígjátékot választott a győztes bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vígjátékot választott a győztes

A Fehérvár Hangja döntőjét követő díjátadáson váratlanul nagy ovációt váltott ki a közönségből a Barátság mozi által a győztesnek felajánlott privát vetítés. A nyereményt ma váltotta be a 2015-ös Fehérvár Hangja, Zabos Regina.

Bővebben...

Adventi örömzenélés


Posted by on 22:23 in Kiemelt, Újdonság | Adventi örömzenélés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Adventi örömzenélés

Aranyvasárnap a Fehérvár Hangja zenekara és döntősei is koncertet adtak az adventi forgatagban, a Zichy Színpadon.

Bővebben...

Egymás ellen versenyeznek


Posted by on 16:16 in Újdonság | Egymás ellen versenyeznek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egymás ellen versenyeznek

2013-as győztesünk, Veres-Kovács Petra Singing Peace című dala és a zsűrielnökünk, Pély Barna által vezetett B the First zenekar You Told Me You Loved Me című dala egyaránt bejutott A Dal 2016 elődöntőjébe. A verseny győztese képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Bővebben...

Kitűnő hangok estéje


Posted by on 10:30 in Kiemelt, Újdonság | Kitűnő hangok estéje bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kitűnő hangok estéje

Fergeteges hangulat, zúgó tapsviharok, látványos produkciók jellemezték a 2015-ös Fehérvár Hangja döntőjét, amelyet december 11-én, pénteken rendeztek a Vörösmarty Színházban. A finálé végén Zabos Regina vehette át a Fehérvár Hangja címet jelképező plakettet.

Bővebben...

Fehérvár Hangja 2015-ben: Zabos Regina


Posted by on 23:29 in Kiemelt, Újdonság | Fehérvár Hangja 2015-ben: Zabos Regina bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fehérvár Hangja 2015-ben: Zabos Regina

Zabos Regina nyerte a Fehérvár Hangja 2015 zenei tehetségkutatót. A tizenkilenc éves versenyző Jennifer Hudson And I Am Telling You I’m Not Going című dalát énekelte, és ő volt az egyetlen, aki a produkciójára minden zsűritagtól maximális pontszámot kapott.

Bővebben...

Döntőseink voltak


Posted by on 21:45 in Kiemelt, Újdonság | Döntőseink voltak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Döntőseink voltak

Mint korábban már hírt adtunk róla, a „megszépítés hetében” döntőseinkről műtermi fotók is készültek. Kiss László kitűnő fotóit látva nyilván nem csak mi gondoljuk úgy, hogy énekeseink akár fotómodellként is megállnák helyüket :)

Bővebben...