Felhívás

a Fehérvár Hangja ének-zenei tehetségkutató versenyre

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a Fehérvári Programszervező Kft.-t (továbbiakban Szervezőt) bízza meg, hogy 2019-ben lebonyolítsa a Fehérvár Hangja című ének-zenei tehetségkutató versenyt.

A megmérettetésre olyan Fejér megyei, 14–29 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik kimagasló ének-zenei előadóművészi tehetséggel rendelkeznek pop, rock, jazz és musical műfajokban, és akik legalább az egyik alábbi feltételnek megfelelnek:

  • Fejér megyei állandó lakcímmel rendelkeznek,
  • vagy Fejér megyei tartózkodási hellyel rendelkeznek,
  • vagy a 2019/20-as tanévben Fejér megyei oktatási intézmény nappali vagy levelező tagozatán tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.

A Szervező célja, hogy fiatal tehetségeket fedezzen fel, bemutatkozási lehetőséget kínáljon számukra Székesfehérváron és Fejér megyében.

 

A Fehérvár Hangja ének-zenei tehetségkutató verseny szakmai zsűrije által kiválasztott fiatal tehetségek díjazásban és egyénre szabott támogatásban is részesülnek. Minden kiválasztott versenyző azt kapja, amire leginkább szüksége van a tehetsége kibontakoztatásához, mely minden esetben tartalmaz mentori támogatást, előadó-művészeti (pl. ének-zenei, színpadi mozgás) fejlesztést, stílustanácsadást.

Az online jelentkezés kezdete: 2019. július 22., hétfő 12.00 óra

Az online jelentkezés határideje: 2019. szeptember 9., hétfő 23.00 óra

 

A jelentkezés menete:

A jelentkezést a www.fehervarhangja.hu honlapon található online jelentkezési lap beküldésével kell kezdeni. A beküldött adatlapot a Jelentkezőnek ki is kell nyomtatnia, két tanú előtt alá kell írnia és az előválogató napján a Szervezőnek át kell adnia. A 18 évesnél fiatalabb jelentkezőknek szülői beleegyező nyilatkozatot is csatolniuk kell a kinyomtatott jelentkezési lap mellé, amelyet a www.fehervarhangja.hu weboldalról lehet letölteni. Mindezek hiányában a jelentkezés érvénytelen.

A Szervező e-mailben értesíti a jelentkezőket a jelentkezés elfogadásáról (vagy érvénytelenségéről). A szakmai zsűri az előválogató, az elődöntő és a döntő alkalmával választja ki a verseny nyertesét és díjazottjait.

 

Előválogató: 2019. szeptember 14., szombat, Petőfi Kultúrtanszék (Székesfehérvár, Arany János utca 22.)

Elődöntő: 2019. november 9., szombat, Fehérvári Civil Központ (Székesfehérvár, Rákóczi utca 25.)

Döntő: 2019. december 8., vasárnap, Vörösmarty Színház (Székesfehérvár, Fő utca 8.)

Az előválogató zártkörű, az elődöntő és a döntő nyilvános rendezvény.

 

Szeretettel várjuk a fiatal tehetségek jelentkezését!

Fehérvári Programszervező Kft.