Felhívás

a Fehérvár Hangja ének-zenei tehetségkutató versenyre

 

Kedves Jelentkezők, Tisztelt Felkészítő Tanárok!

A Fehérvári Programszervező Kft.  2017-ben folytatja a sikeres Fehérvár Hangja című ének-zenei tehetségkutató versenyt és ismét várja minden olyan Fejér megyei, 14-29 év közötti, kimagasló ének-zenei előadóművészi tehetségű fiatal jelentkezését pop, rock, jazz és musical műfajokban, aki legalább az egyik alábbi feltételnek megfelel:

  • Fejér megyei állandó lakcímmel rendelkezik,
  • vagy Fejér megyei tartózkodási hellyel rendelkezik,
  • vagy a 2017/18-as tanévben Fejér megyei oktatási intézmény nappali vagy levelező tagozatán tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkezik.

A Fehérvári Programszervező Kft.-nek a rendezvénnyel az a célja, hogy fiatal tehetségeket fedezzen fel, bemutatkozási lehetőséget kínáljon számukra Székesfehérváron és Fejér megyében.

A Fehérvár Hangja ének-zenei tehetségkutató verseny szakmai zsűrije által kiválasztott fiatal tehetségek díjazásban és egyénre szabott támogatásban is részesülnek. Minden kiválasztott versenyző azt kapja, amire leginkább szüksége van a tehetsége kibontakoztatásához, mely minden esetben tartalmaz mentori támogatást, előadó-művészeti (pl. ének-zenei, színpadi mozgás) fejlesztést, stílustanácsadást.

Az online jelentkezési határidő: 2017. október 8. 23.00 óra

A jelentkezés menete:

A versenyre jelentkezést a fehervarhangja.hu honlapon található online jelentkezési lap beküldésével kell kezdeni. A beküldött adatlapot a Jelentkezőnek ki is kell nyomtatnia, két tanú előtt alá kell írnia és az előválogató napján a szervezőnek át kell adnia, ugyanezen az adatlapon a jelentkező aláírása alatt a dokumentumot két tanúnak is el kell látnia az ott szereplő adatokkal, és aláírásával jóvá kell hagynia. A 18 évesnél fiatalabb jelentkezőknek szülői beleegyező nyilatkozatot is csatolniuk kell a kinyomtatott jelentkezési lap mellé, amelyet a fehervarhangja.hu weboldalról lehet letölteni. Mindezek hiányában a jelentkezés érvénytelen.

Az online jelentkezési adatlap és további információ a jelentkezésről és a versenyről a fehervarhangja.hu weboldalon található.

A Fehérvári Programszervező Kft. e-mailben értesíti a jelentkezőket a jelentkezés elfogadásáról (vagy érvénytelenségéről). A szakmai zsűri az előválogató, az elődöntő és a döntő alkalmával választja ki a verseny nyertesét és a díjazottjait. Az előválogató időpontja: 2017. október 14., helyszíne: Petőfi Kultúrtanszék (cím: 8000 Székesfehérvár, Arany János u. 22.). Az elődöntő 2017. november 11. napján lesz az Alba Plaza bevásárlóközpontban (cím: 8000 Székesfehérvár, Palotai út 1.). A döntőt 2017. december 9-én a Vörösmarty Színházban rendezzük meg (cím: 8000 Székesfehérvár, Fő u. 8). Az előválogató zártkörű, az elődöntő és a döntő nyilvános rendezvények.

Szeretettel várjuk a fiatal tehetségek jelentkezését!

Fehérvári Programszervező Kft.