Zsűri

A Fehérvár Hangja verseny zsűrije:

 • PÁSZTOR ANNA
  ROCKDÍVA

  Pásztor Anna kétszeres Fonogram-díjas rockdíva, a 14 éves Anna and the Barbies zenekar vezetője. Mindemellett médiaszemélyiség és két gyermek édesanyja. Júliusban jött ki az Anna and the Barbies hetedik nagylemeze, és ősztől a banda életéről szóló film, az ÁLMATLAN is országosan látható lesz a mozikban.

 • MAGÁN OLIVÉR
  BILLENTYŰS, ZONGORISTA

  1988-ban születtem Budapesten, majd 1990-ben Fehérvárra költöztünk a családommal és itt nőttem fel. A zene 8 éves korom óta nagy szerepet játszik az életemben. Több hangszeren is játszottam, de 14 éves koromra a zongora mellett találtam meg igazán önmagam. Természetesen nem volt kérdés, hogy a későbbiekben a zenei vonalat szeretném tovább vinni. A Kodály Zoltán Gimnáziumban töltöttem középiskolás éveimet itt, Fehérváron, ahol ének-zene tagozaton végeztem. Ezután a Lauschmann jazz konziban és a Kodolányi Főiskolán is tanultam, utóbbin jazz tanszakon, ahol többek között Vörös Tamás is tanított.

  A Lauschmannos időszakom alatt egyre több és komolyabb budapesti zenekarba sikerült bekerülnöm. A megfelelő szakmai háttérnek, az elsajátított ismereteknek és a zenének köszönhetően rengeteg meghatározó élmény színesíti a hétköznapjaimat. Több olyan elismert énekes mögött is játszom, mint Lola, Dallos Bogi, ByAlex, Kasza Tibor, vagy Vastag Csaba. 2013-óta vagyok a Peet Project tagja. Ez egy különösen meghatározó szakasza az életemnek, és a mai napig nagyon büszke vagyok a tagságomra.  Sok dalunkkal felkerültünk rádiós listákra, például a Billboard top 30-as listájára, európai turnékon vettünk részt, ellátogattunk Erdélybe, Szlovákiába és Máltára is. Az Amerikai Egyesült Államokból és Los Angelesből is volt és van is felkérésünk, ennek köszönhetően azóta is jó barátságot ápolunk Dave Koz-zal.  A zenekarral természetesen nem csak külföldi fellépéseink voltak, szerepeltünk a Hungary’s Got Talentben és a Dalban is.

  Zsűritag még ugyan nem voltam, ez lesz az első alkalom, hogy ilyen szerepbe bújok, de már izgatottan várom az énekeseket és remélem, hogy az eddigi tapasztalataimmal kellőképpen tudom segíteni a fejlődésüket.

 • FEHÉR ADRIENN
  ÉNEKESNŐ, SZÍNÉSZNŐ

  Fehér Adrienn Emerton-díjas énekesnő, színésznő a Magyar Rádió és Televízió Gyermekkórusában kezdte zenei tanulmányait, majd a Konzervatórium és az ELTE Karvezetés szakán diplomázott. A GNM Színitanoda után 1995-ben szerződött az első önálló társulathoz, a Bujtor István vezette Székesfehérvári Vörösmarty Színházhoz. Főbb zenés szerepei a Grease, Hair, Chicago, A dzsungel könyve, Diótörő és Egérkirály, Oliver! karakterei voltak.

  Mellette számos vokál, lemez, filmszinkron-éneklés, koncert fűződik a nevéhez a jazz, pop, musical, rock műfajokban. Dolgozott Presszer Gáborral, Cserháti Zsuzsával, Malek Andreával, Szikora Róberttel, Charlie-val vagy Szulák Andreával. Játszott az ország számos színházában: Győri Nemzeti Színház, Veszprémi Petőfi Színház, Soproni Petőfi Színház, Madách Színház, Experidance Táncszínház, Turay Ida Színház.

  Karrierje mérföldkövei: Cserháti Zsuzsával való szakmai és emberi barátsága, a Singer Street együttese 2011-ben és 12-ben Grazban és Taiwanon nyert nemzetközi a cappella 1. helyezést. A Budapest Jazz Orchestra állandó énekese.

 • VÖRÖS TAMÁS
  JAZZ ELŐADÓMŰVÉSZ

  1960-ban születtem Székesfehérváron. Sok szállal kapcsolódik a zene az életemhez. 1981 és 1985 között zeneművészeti konzervatóriumban végeztem jazz nagybőgő szakon. 1977 körül kezdtem basszusgitározni. Több produkcióban is közreműködtem folk és rockzenekarokkal, jazz és blues műfajokban, színházban és előfordult, hogy gyermekműsorokban is.  Jelenleg a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola igazgatója vagyok.

  Két gyermekem van, mindkettőjüknek van zenei kötődése. Janka lányom énekel, Milán fiam pedig jazz-gitár szakon tanul a Kodolányi Főiskolán. Zsűrizni a ’80-as évek végén kezdtem, azóta sokszor voltam már zsűritag Ki Mit Tud-on, diáknapokon, tehetségkutatókon.  Fontos számomra az utánpótlás-nevelés és a tehetségek gondozása. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy tanítványaim körébe tartozott például Mits Gergő, Oláh Zoltán és Belegrai Gabi (The Biebers) is.  Mits Gergővel közösen szervezzük és csináljuk az Alba Regia Jazz Fesztivált, együtt állítottuk össze a programot. A visszajelzések alapján nagy sikernek örvend. Nagyon örülök, hogy a 2013-as és a 2015-ös Fehérvár Hangja után ismét zsűritag lehetek.