Közeledik a finálé


December 9-én, szombaton a Vörösmarty Színházban eldől, ki lesz Fehérvár Hangja 2017-ben. A döntő sztárvendége Takács Nikolas lesz, és fellép az előző verseny győztese, Zabos Regina is.

Egy hét múlva véget ér az idei Fehérvár Hangja verseny: a kétévente megrendezett tehetségkutatóban immáron negyedszer keresik a Fejér megyében élő, vagy itt tanuló legtehetségesebb énekest. A verseny fődíja a rangos „Fehérvár Hangja” cím, amit a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Fehérvár Travel jóvoltából partnerével Párizsba utazhat.

A zsűri az értékelés mellett hasznos tanácsokkal is ellátja a versenyzőket

A zsűri az értékelés mellett hasznos tanácsokkal is ellátja a versenyzőket

A tizenkét versenyző nagyszabású show keretében méri össze énektudását: élő zenekar és táncos csapatok közreműködésével, látványos díszletben adják elő produkcióikat a közönségnek és az ítészeknek. A zsűri elnöke Pásztor Anna, az Anna and the Barbies zenekar vezetője, a versenyzőknek rajta kívül Magán Olivért, a Peet Project billentyűsét, Fehér Adrienn énekesnőt, színésznőt és Vörös Tamás jazz-zenészt kell meggyőzniük tehetségükről. A döntőt Szakál Attila rendezi, a műsorvezetők Harsányi Levente és Váradi Eszter Sára lesznek.

A versenyzők felkészülését mentorok segítették az elmúlt hetekben, a napokban pedig a finálé zenekaros próbái is megkezdődnek Csóka Péter zenei vezető irányításával: több énekes esetében ugyanis élő zenekar szolgáltatja a kíséretet, és a versenyzők közös, adventi hangulatú dalokkal is készülnek a döntőre. A produkciókhoz a táncos elemeket a székesfehérvári Gorsium Művészeti Szakgimnázium, a bodajki Hang-Szín-Tér Művészeti Szakgimnázium, valamint a Megadance Székesfehérvári Táncszínház fiatal táncosai biztosítják.

Hagyomány már a Fehérvár Hangja történetében, hogy a döntőre olyan sztárfellépőt hívnak meg, aki maga is tehetségkutatóban tűnt fel. Az idei döntő vendége Takács Nikolas lesz, akit a 2010-es X-Faktorban ismerhetett meg az ország közönsége, és színpadra lép az előző verseny győztese, Zabos Regina is.

A döntőről a támogatók bőkezűségének köszönhetően egyetlen versenyző sem távozik üres kézzel, egy versenyző elismeréséről pedig a közönség dönthet: a tehetségkutató honlapján, a www.fehervarhangja.hu címen december 8-ig lehet szavazni arról, hogy ki kapja a közönségdíjat.


Vissza a hírekhez »
Share This Post On