Fehérvár Hangja 2017: Ferenczy-Nagy Bogi


Fehérvár Hangja 2017-ben 17 éves székesfehérvári gimnazista, Ferenczy-Nagy Boglárka, aki egy retró dallal, 4 Non Blondes What’s Up című számával nyűgözte le a zsűrit – és nem mellesleg a közönséget is: a dal előadása után többen állva tapsoltak a későbbi győztesnek.

Bogi egy minden szempontból végiggondolt és nagyszerűen kivitelezett produkcióval állt színpadra a döntőben, amit a közönség hangos tetszésnyilvánítása is jelzett a végén. A Vasvári Pál Gimnázium 11. osztályos diákját sokan ismerik a városban, hiszen számos rendezvényen szerepelt már versmondóként, színjátszóként, énekesként is. Zenével régóta foglalkozik, bár énektanárhoz sosem járt. A dalokat nem csak előadja, gyakran maga is írja azokat. Két éve is részt vett a versenyen, akkor nem jutott döntőbe – most viszont a zsűri szerint ő volt a legjobb.

bogi7

A finálé végén Bogi Székesfehérvár Megyei Jogú Város díját, a Fehérvár Hangja győztesének járó emlékplakettet és egy ministúdiót Cser-Palkovics András polgármestertől és Mészáros Attila alpolgármestertől vette át. A verseny fődíját, a Párizs, Versailles, Disneyland utazást, amely félpanziós ellátással két főre szól, a Fehérvár Travel ajánlotta fel, a díjat a cég képviseletében Kovács Lóránt adta át.

A győztes további nyereménye: a Royal Hair ajándékcsomagja, valamint egy 15 ezer forint értékű voucher, a Cutler Gym 10 alkalomra szóló edzőtermi bérlete, a Lake Side Hotel felajánlása 2 fő részére 2 éjszakás szállás, bőséges hideg-meleg büfé reggelivel, szauna és fitness használattal, a Rádió 1 ajándékcsomagja és egy szakmai kísérettel egybekötött stúdiólátogatás, az Auchan ajándékcsomagja, a Párizs Parfümház 50 ezer forint értékű parfüm ajándékcsomagja, valamint egy GlassMary ékszerszett.

dijazottak_1200

I. helyezett: Ferenczy-Nagy Bogi
II. helyezett: Németh Patrícia
III. helyezett: Gesztesi Alexandra
Közönségdíjas: Vuleković Szonja
A  zsűri különdíjasa: Barkóczi Gyula

A versenyben második helyezett Németh Patrícia az Auchan ajándékcsomagját, a Porto Vino felajánlásaként egy 2 fő részére szóló vacsora élménycsomagot, a Cutler Gym felajánlásaként egy 10 alkalmas edzőtermi bérletet, a Royal Hair felajánlásaként egy 10 ezer forint értékű vouchert, valamint egy GlassMary ékszerszettet vihetett haza. A harmadik helyezett Gesztesi Alexandra az Auchan ajándékcsomagját, a Porto Vino felajánlásaként egy 2 fő részére szóló vacsora élménycsomagot, a Cutler Gym felajánlásaként egy 10 alkalmas edzőtermi bérletet, a Royal Hair felajánlásaként egy 5000 forint értékű vouchert, valamint egy GlassMary ékszerszettet vehetett át.

bogi1

A Fehérvár Hangja közönségdíjasa Vulekovic Szonja, akinek a nyereménye egy hétvégére szóló, péntektől hétfő délelőttig tartó tesztvezetési lehetőség a Renault Fehérvár felajánlásaként, egy Renault Megane Grandcoupe típusú teletankolt, biztosítással rendelkező autóval. A díjat a cég képviseletében Szabóné Farkas Andrea kereskedelmi vezető adta át. Szonja ezen kívül az Allegro hangszergyártó és forgalmazó Kft. jóvoltából egy home stúdió rendszert is nyer, amely tartalmaz egy jó minőségű mikrofont, külső hangkártyát és egy fejhallgatót; az Auchan áruháztól és a Royal Hair-től egy-egy ajándékcsomagot, a Cutler Gym felajánlásaként egy 10 alkalmas edzőtermi bérletet, valamint GlassMary ékszerszettet vihetett haza.

A zsűri különdíját Barkóczi Gyula kapta, aki egy ajándékcsomaggal gazdagodott. A Royal Hair által felajánlott különdíjat Papp Rebeka kapta.

A 12 döntős egyike sem távozott üres kézzel a döntő végén, mindannyian egy-egy Auchan ajándékcsomagot, valamint a Média Markt felajánlásaként egy-egy Sony fejhallgatót vihettek haza a döntő után.

Hajnal Csilla
Fotó: Turáni-Kerkay Zita
Videó: Göbölyös Imre

bogi6

 


Vissza a hírekhez »
Share This Post On