Forognak a kisfilmek


Elindult a Fehérvár Hangja döntőseinek mentorhete, szinte minden nap tartogat valamilyen feladatot a fiatal énekesek számára. Ma például forgatáson és ruhapróbán is jártak.

A Művészetek Háza színpadán egy fotel, két kamera és a mikrofon, no meg filmes stábunk várt a 12 énekesre, hogy elkészítsék bemutatkozó filmjeiket. Miről másról: a zenéről, az énekléshez való viszonyukról, tanulmányaikról beszéltek mindannyian, ki visszafogottan, izgulósan, ki meg profin, kerek mondatokban. Kérdeztük őket arról, is milyennek képzelik a jövőjüket, de arról is, mit adnak majd elő december 9-én, a Vörösmarty Színházban a döntőben. A kisfilmeket hamarosan mindenki megnézheti honlapunkon és a tehetségkutató Facebook-oldalán is.

A versenyzők közül néhányan – Ferenczy-Nagy Bogi, Barkóczi Gyula, Nagy Lili és Gesztesi Alexandra – a délutánt próbával töltötték. Most nem a hangjukat csiszolták, inkább az öltözködési stílushoz, a megjelenéshez kaptak tanácsokat az Alba Plazában Kernya Mariann Maya stylisttól, aki az egyéniségükhöz és a döntős dalaikhoz választott öltözéket számukra.

Vissza a hírekhez »
Share This Post On